Endre notat

For √• endre et notat klikker du p√• de tre prikkene ved notatet du √łnsker √• endre.

Velg så Rediger.

Du får nå opp et nytt vindu:

Velg en √Örsak til endring ved √• klikke i feltet og velge fra nedtrekksmenyen. Skriv ogs√• inn en eventuell kommentar om det er √łnskelig.

Dato og tidspunkt kan også redigeres ved å klikke i feltene.

Skriv s√• inn endringene du √łnsker og klikk p√• Oppdater notat.

Endrede notater indikeres med et utropstegn og en boks bak notatet:

Endrede notater indikeres med et utropstegn

Se historikk på endrede notater

For å se historikken på endrede notater klikker du på de tre prikkene ved det aktuelle endrede notatet.

Velg så Vis Historikken. Du vil nå få opp et bilde som viser fullstendig historikk over endringer.

Her kan du redigere den nåværende versjonen eller sammenlige notater fra endrede versjoner mot nåværende versjoner (se hvordan).