Forberedelser

Her er en oversikt over noen av anbefalingene innen du kommer igang med vårt system.

Installasjon

Det er oftest tre alternativ for installasjon:

1. Delvis installasjon er n√•r dere kun har kj√łpt enkeltst√•ende produkter, for eksempel timebestilling eller videokonsultasjon og fortsatt jobber i deres gamle journalsystem.

2. Full installasjon hvor hele journalsystemet erstatter deres tidligere journalsystem, inkludert flere moduler som √łkonomi, bookingsystem, medisin, osv.

3. En helt ny klinikk uten tidligere data.

Opplæring

Det er viktig for oss at overgangen til den nye l√łsningen deres er s√• smertefri som mulig. V√•re oppl√¶ringskonsulenter og kundeservice vil naturligvis st√łtte dere gjennom prosessen fra installasjon til oppl√¶ring. Vi har oppl√¶ringsmateriale som brukermanualer, videoer og guides som er tilgjengelig to uker f√łr installasjon og s√• lenge du √łnsker.

Teknisk integrasjon

Systemet er en 100% web-basert l√łsning, akkurat slik som nettbanken din. Det krever hverken en lokal eller hosted server, VPN, Citrix, fjernskrivebord eller lignende. Det eneste du trenger er internett av valgfri type og en nettleser. Du velger selv om du vil bruke b√¶rbar PC, stasjon√¶r eller en hybrid mellom laptop/tablet, og hvilket operativsystem du bruker. Vi anbefaler alltid Google Chrome som er den internationalt anerkjente nettleseren med et h√łyt sikkerhetsniv√• og automatiske oppdateringer til nyeste versjon.

I Norge kan det være flere eksterne konfigurasjoner du trenger slik som NHN addresseregister eller sertifikater som skal lagres på deres klinikk eller behandler. Dette hjelper vår kundeservice deg med.

Systemet har mange integrasjoner med eksterne system og hardware. Bruker du for eksempel laboraorieutstyr fra Welch Allyn kan vi hjelpe deg å aktivere det på plattformen.

Vi fraråder å:

• √Ö kj√łre l√łsningen via fjernskrivebord (f.eks. ekstern cloud eller Citrix) eller lignende og samtidig ha lokal hardware som du √łnsker √• integrere.

• √Ö kj√łre l√łsningen i en utdatert browser, eller utdatert operativsystem.

Vi anbefaler å:

• Alltid benytte den nyeste versjonen av ditt operativsystem.

• En skj√¶rmoppl√łsning p√• minimum 1440x900 for den beste brukeropplevelsen.

Vi gleder oss til fortsettelsen!