Forberedelser

Her er en oversikt over noen av anbefalingene innen du kommer igang med vårt system.

Installasjon

Det er oftest tre alternativ for installasjon:

1. Delvis installasjon er når dere kun har kjøpt enkeltstående produkter, for eksempel timebestilling eller videokonsultasjon og fortsatt jobber i deres gamle journalsystem.

2. Full installasjon hvor hele journalsystemet erstatter deres tidligere journalsystem, inkludert flere moduler som økonomi, bookingsystem, medisin, osv.

3. En helt ny klinikk uten tidligere data.

Opplæring

Det er viktig for oss at overgangen til den nye løsningen deres er så smertefri som mulig. Våre opplæringskonsulenter og kundeservice vil naturligvis støtte dere gjennom prosessen fra installasjon til opplæring. Vi har opplæringsmateriale som brukermanualer, videoer og guides som er tilgjengelig to uker før installasjon og så lenge du ønsker.

Teknisk integrasjon

Systemet er en 100% web-basert løsning, akkurat slik som nettbanken din. Det krever hverken en lokal eller hosted server, VPN, Citrix, fjernskrivebord eller lignende. Det eneste du trenger er internett av valgfri type og en nettleser. Du velger selv om du vil bruke bærbar PC, stasjonær eller en hybrid mellom laptop/tablet, og hvilket operativsystem du bruker. Vi anbefaler alltid Google Chrome som er den internationalt anerkjente nettleseren med et høyt sikkerhetsnivå og automatiske oppdateringer til nyeste versjon.

I Norge kan det være flere eksterne konfigurasjoner du trenger slik som NHN addresseregister eller sertifikater som skal lagres på deres klinikk eller behandler. Dette hjelper vår kundeservice deg med.

Systemet har mange integrasjoner med eksterne system og hardware. Bruker du for eksempel laboraorieutstyr fra Welch Allyn kan vi hjelpe deg å aktivere det på plattformen.

Vi fraråder å:

• Å kjøre løsningen via fjernskrivebord (f.eks. ekstern cloud eller Citrix) eller lignende og samtidig ha lokal hardware som du ønsker å integrere.

• Å kjøre løsningen i en utdatert browser, eller utdatert operativsystem.

Vi anbefaler å:

• Alltid benytte den nyeste versjonen av ditt operativsystem.

• En skjærmoppløsning på minimum 1440x900 for den beste brukeropplevelsen.

• Sørge for at Windows 10 er konfigurert hvis du vil bruke PatientSky-tjenesten eller PatientSky-enhetstjenesten. Les om Konfigurasjon av Window 10.

Vi gleder oss til fortsettelsen!