Desktop Service og enhetsadminstrasjon

Desktop Service og enhetsadministrasjon er tjenester som kommuniserer mellom system lokalt på pcen din og plattformen. Hold oversikt over hva ulike integrasjoner krever under Integrasjoner i menyen til venste, dette kan b.a. være IHR, Fürst lokal eller pasientoppslagsfunksjoner mot andre journalsystem.

Webbaserte integrasjoner krever som hovedregel ikke noen av disse tjenestene.

Desktop Service og Enhetsadministrasjon krever Windows operativsystem

Desktop Service

Hovedregelen er at Desktop Service er for de integrasjonene mot lokale system som trenger å kommunisere på brukernivå med PatientSky.

Slik laster du ned Desktop Service:

1. Klikk på i-ikonet nede til venstre og velg Hjelp.

2. Under PatientSky-tjenesten, trykk Vis tjenestestatus.

3. Trykk Last ned for å installere tjenesten.

4. Programmet legger seg nederst til venstre i nettleseren. Klikk på det for å åpne, følg instruksjonene og kjør programmet.

5. Når programmet kjører vil du få oversikt over tjenestene - disse avhenger av hvilke integrasjoner som er aktivert på din klinikk. Sjekk at status er Klar.

Når desktop service er lastet ned, vil du få et oppslagsikon ved siden av navnet til pasienten i søkefeltet. Hold over ikonet for å åpne tjenestene.

Enhetsadministrasjon

Hovedregelen er at Enhetsadministrasjon (også kalt Desktop Device Service) er for de integrasjonene mot lokale system som trenger å kommunisere på klinikknivå med PatientSky., for eksempel terminaler fra Nets eller Verifone.

For å legge til integrasjoner ved enhetsadministrasjon:

1. Klikk på Konfigurasjonsmodulen, og velg Enhetsadminsitrasjon (se hvor). Her kan du legge til en rekke enheter.

Løsninger som benytter enhetsadministrasjon: