PatientSky - Help
Norsk 🇳🇴
⌃K
Links

Koble til betalingsterminal

Lær hvordan du kobler til betalingsterminal.
Det er kun klinikkadministrator som har tilgang til å administrere betalingsterminaler.
PatientSky støtter integrasjon mellom tre ulike betalingsterminaler.
  • Nets (Ingenico ICT-250)
  • Verifone (Yomani XR)
  • Convene betalingsterminal
Vi støtter også Convene Pay. For å komme i gang, må du ta kontakt med Convene. Så fort de har ordnet løsningen for deg er det bare å sende regningskortet til Convene terminal på vanlig måte. Pasienten velger så selv å betale med Convene Pay.
Husk: Dersom dere skal bestille Nets Ingenico ICT-250, må dere også huske på å bestille USB-kabel til terminalen. Denne følger ikke med dersom dere bare bestiller selve terminalen.
PatientSky støtter foreløpig ikke:
  • Multiterminal (Om dere ønsker Ã¥ integrere betalingsterminal i PatientSky, mÃ¥ dere kontakte selskapet som leverer løsningen for Ã¥ gjøre om terminalen fra multiterminal til singel terminal).
  • Bongskriver
  • Kvitteringsprinter
  • Kassaapparat
Integrasjonen i PatientSky sender sum til terminal, og bekreftelse på mottatt sum tilbake på plattformen

Før du kobler til

Dette må du huske på før du begynner å sette opp terminalen i PS.
  • Betalingsterminalen Nets mÃ¥ være koblet til PC som skal brukes, hvis ikke vil ikke PatientSky finne enheten nÃ¥r dere setter den opp. For Ã¥ koble betalingsterminalen til PCen bruker du en USB-kabel.
  • Verifone kobles til via IP-adresse.
MERK: PatientSky Support kan hjelpe deg med å koble til betalingsterminalen mot PS, men oppsett av selve terminalen må gjøres selv, eller sammen med din terminalleverandør.

Koble til terminalen

Slik kobler du til terminalen:
  1. 1.
    Last ned og installere PatientSky-enhetstjenesten om du ikke allerede har gjort det.
  2. 2.
    I Konfigurasjonsmodulen -> Klinikk -> Enhetsadministrasjon, trykk på integrasjonen (som her kalles “Resepsjon”) (se hvordan).
  3. 3.
    Trykk Legg til og velg terminalen. Hvis du velger Yomani, må du legge til en IP-adresse.
  4. 4.
    Terminalen vises i listen. Trykk Oppdater for å fullføre.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har egen konto på betalingsterminalen i dag, vil jeg kunne fortsette med dette? Om det er tilfelle, så støttes ikke multiterminal i PatientSky Clinic.
Om dere ønsker å integrere betalingsterminal i PatientSky, må dere kontakte selskapet som leverer løsningen for å gjøre om terminalen fra multiterminal til singel terminal.
Det vil si en felles betalingskonto for terminalen. Deretter brukes de individuelle behandlernes regnskap i PatientSky til å finne ut hvem som skal ha hvor mye fra felleskontoen.
Single betalingsterminaler som støttes i PatientSky:
  • Nets (Ingenico ICT-250)
  • Verifone (Yomani XR)
  • Convene betalingsterminal
Må alle ha hver sin bankterminal? Andre datamaskiner på samme lokale nettverk i klinikken kan sende betalinger til en og samme terminal. Terminalen må da være koblet til én datamaskin som må være slått og og innlogget i PatientSky.
Eksempelvis datamaskinen i resepsjonen. Når behandler registerer betaling på sin datamaksin, vil betalingen dukke opp på terminalen som er koblet til datamaskinen i resepsjonen.
Systemet fungerer best når man bruker én terminal som beskrevet. Vi har opplevd problemer når mer enn én terminal er tilkoblet samme PatientSky Clinic. Våre kunder har stort sett ikke behov for ekstra terminaler.