Koble til betalingsterminal
Lær hvordan du kobler til betalingsterminal.
Det er kun klinikkadministrator som har tilgang til å administrere betalingsterminaler.
PatientSky støtter integrasjon mellom tre ulike betalingsterminaler.
    Nets (Ingenico ICT-250)
    Verifone (Yomani XR)
    Convene betalingsterminal
Husk: Dersom dere skal bestille Nets Ingenico ICT-250, må dere også huske på å bestille USB-kabel til terminalen. Denne følger ikke med dersom dere bare bestiller selve terminalen.

Før du kobler til

Dette må du huske på før du begynner å sette opp terminalen i PS.
    Betalingsterminalen Nets må være koblet til PC som skal brukes, hvis ikke vil ikke PatientSky finne enheten når dere setter den opp. For å koble betalingsterminalen til PCen bruker du en USB-kabel.
    Verifone kobles til via IP-adresse.
MERK: PatientSky Support kan hjelpe deg med å koble til betalingsterminalen mot PS, men oppsett av selve terminalen må gjøres selv, eller sammen med din terminalleverandør.

Koble til terminalen

Slik kobler du til terminalen:
    1.
    Last ned og installere PatientSky-enhetstjenesten om du ikke allerede har gjort det.
    2.
    I Konfigurasjonsmodulen -> Klinikk -> Enhetsadministrasjon, trykk på integrasjonen (som her kalles “Resepsjon”) (se hvordan).
    3.
    Trykk Legg til og velg terminalen. Hvis du velger Yomani, må du legge til en IP-adresse.
    Terminalen vises i listen. Trykk Oppdater for å fullføre.
Last modified 8d ago