Koble til betalingsterminal

Lær hvordan du kobler til betalingsterminal.

PatientSky støtter integrasjon mellom tre ulike betalingsterminaler.

• Nets (Ingenico ICT-250)

• Verifone (Yomani XR)

• Convene betalingsterminal

Husk: Dersom dere skal bestille Nets Ingenico ICT-250, må dere også huske på å bestille USB-kabel til terminalen. Denne følger ikke med dersom dere bare bestiller selve terminalen.

Før du kobler til

Dette må du huske på før du begynner å sette opp terminalen i PS.

• Betalingsterminalen Nets må være koblet til PC som skal brukes, hvis ikke vil ikke PatientSky finne enheten når dere setter den opp. For å koble betalingsterminalen til PCen bruker du en USB-kabel.

• Verifone kobles til via IP-adresse.

MERK: PatientSky Support kan hjelpe deg med å koble til betalingsterminalen mot PS, men oppsett av selve terminalen må gjøres selv, eller sammen med din terminalleverandør.

Koble til terminalen

For at integrasjonen til terminalen skal fungere, må du laste ned PatientSky tjenesten (Desktop Service) først.

Slik kobler du til terminalen (se hvordan):

1. Åpne Konfigurasjonsmmodulen, Enhetsadministrasjon og velg Maskiner (se hvor).

2. Klikk så Last ned, for å laste ned tjenesten for enhetsadminstrasjon. Når nedlastningen er ferdig kan du legge til maskinnavn. Merk at dette ikke er navnet på terminalen, men eksempelvis hvilken maskin terminalen tilknyttes (Resepsjon).

3. Når maskinen er lagt til, klikk på Legg til enhet og velg fra listen. Dersom du legger til en Verifone termial, så må du legge til IP-addressen.