Terminaler med skyløsning

Vår support kan hjelpe deg med å koble til betalingsterminalen mot EG Pasientsky. Verifiseringsinformasjon får dere etter registrering hos Nets. Dette må klinikken gjøre selv. Ta kontakt med din terminalleverandør for hjelp.

Tips: Om du lurer på noe, hold musepekeren over spørsmålstegnet for å få mer informasjon om hvert felt.

Nets Connect@Cloud

Kom i gang

Ta kontakt med din terminalleverandør for å bestille en skyterminal.

Når terminalen er levert hos deg, må du registrere skyterminalen for å få verifiseringopplysning, brukernavn og passord. Din terminalleverandør kan hjelpe deg med denne prosessen.

Merk at per nå støtter vi kun Nets Desk 3500.

Opprette brukerkonto

Før du kan legge til en skyterminal må du først opprette en brukerkonto. Følg stegene for å opprette brukerkonto for Nets.

• Trykk på fanen Skyterminaler og deretter Legg til terminal.

• Velg Nets som leverandør og klikk på Opprett brukerkonto.

• Legg til verifiseringopplysning: brukernavn og passord.

• Skriv inn en eventuell notat om det er ønskelig.

• Klikk på Oppdater. Brukerkontoen som du har registrert skal vises i nedtrekksmenyen når du kobler til skyterminal. Les hvordan du kobler til Nets-skyterminal nedenfor.

Koble til skyterminal

Etter du har opprettet brukerkonto, kan du koble til skyterminal på denne måten.

1. Trykk på fanen Skyterminaler og deretter Legg til terminal.

2. Velg Nets som leverandør og velg Brukerkonto fra nedtrekksmenyen. Les hvordan du kan opprette brukerkonto ovenfor.

3. Gi terminalen navn. Navn kan også endres i etterkant.

4. Legg til Terminal-ID. Dette nummeret er spesifikt for terminalen, og du får det av Nets.

5. Dersom ingen regnskap er valgt blir skyterminalen tilgjengelig for alle på klinikken. Om du vil knytte et eller flere regnskap til en spesifikk skyterminal kan du legge til regnskap i feltet Regnskap (se eksempel).

6. Trykk Oppdater for å fullføre.

Les om betaling med kortterminal her.

Redigere eller fjerne tilkobling

Redigere eller fjerne skyterminal

I fanen Skyterminaler får du oversikt over alle skyterminalene som er registrert på klinikken. Her får du informasjon om blant annet, status, leverandør, tilknyttede brukerkonto og regnskap.

Redigere eller fjerne brukerkonto

Merk at du må fjerne skyterminal først før du kan fjerne brukerkonto. Dersom brukerkontoen er tilknyttet til en skyterminal blir X-knappen inaktiv og du kan ikke fjerne den.