Timebok

Timeboken i PasientSky kan tilpasses ulike behandlersegmenter og kliniske områder.

Timeboken i PasientSky er en dynamisk og fleksibel timebestillingsløsning. Hver behandler kan velge hvor tilgjengelig han/hun ønsker å være. Pasienter kan enkelt bestille timer gjennom pasientportalen på nett, eller via PasientSky appen.

Mest leste artikler

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor må jeg benytte ukemal og arbeidsplan? Vi anbefaler alle å benytte ukemal og arbeidsplan for å skape forutsigbarhet i arbeidshverdagen. Ved å bruke disse verktøyene kan du planlegge en typisk arbeidsuke, og sette alt inn i din kalender for å planlegge flere uker/måneder/år frem i tid. Dette er nyttig for å få en effektiv arbeidshverdag, og gjør at pasientene vet når du er tilgjengelig/ikke tilgjengelig.

Hvordan får jeg timeboken og timene mine online for booking fra pasient? Du kan enkelt sette både timeboken og timetypene dine som tilgjengelig for online bestilling. Dette gjør du i i oppsettet av timeboken og timetypene. Timeboken er satt som online som standard, samme med timetypene. Du må selv endre til offline om du ikke ønsker å tilby online booking. Vi anbefaler å sette opp din ukemal med de timetypene du ønsker skal være online, slik at pasientene ser hvilke timer som er ledig når. Les mer om online booking her.

Hvordan kobler jeg takster til timetype? Ved å koble takstene til timetypen kommer taksten automatisk opp på regningskortet når du oppretter regningskort etter pasientens time. Dette sparer deg for tid i en allerede hektisk hverdag. Du kobler de takstene du ønsker til timetypen inne i oppsettet av timetypen. Se mer her.

Hvordan fakturere pasient for time vedkommende ikke møtte opp til? Dersom pasienten ikke møter til timen, kan du enkelt høyreklikke, velge handlinger og markere timen som ikke møtt. Deretter kan du opprette nytt regningskort fra timen og fakturere som vanlig.

Hvor kan jeg finne avbestilte timer? Timer som pasienten har avbestilt selv, eller som har blitt avbestilt av helsepersonell vil finnes under Avbestilte i Timebok-modulen. Du kan lese mer om avbestilte timer her.

Hvordan bruker jeg gruppetimer med HELFO takster? Gruppetimer kan fint brukes sammen med HELFO takster, og legges til automatisk ut i fra hvilke valg du gjør på gruppetimen. Les mer her.