IHR

Lær mer om PatientSky Clinic's integrasjon til IHR

Med IHR-integrasjonen i PatientSky, har dere mulighet til å sende lab- og røntgen-rekvisisjoner til sykehus som bruker IHR. Integrasjonen aktiveres av oss i PatientSky.

Installering av tjenesten

For at integrasjonen skal fungere, må dere laste ned PatientSky-tjenesten:

1. Logg inn eller oppdater nettleseren etter at modulen er aktivert av PatientSky.

2. Oppslags-ikonet skal nå være synlig i søkefeltet når en pasient er valgt (se hvor).

3. Klikk på Oppslags-ikonet og velg Last ned. Får du ikke frem valget om å laste ned tjenesten er den mest sannsynlig allerede lastet ned, og du kan begynne å bruke integrasjonen.

4. Klikk på nedlastningsfilen som dukker opp i din nettleser og velg Kjør/last ned.

5. Når alle PatientSky-tjenestene har status Klar, klikk på Ok.

Integrasjonen er nå klar til bruk.

Hvordan rekvirere via IHR i PatientSky

Slik gjør du:

1. Sørg for at pasienten du skal rekvirere for er valgt i søkefeltet.

2. Klikk på Oppslags-ikonet fra søkefeltet for å se valgene (se hvor).

3. Velg mellom IHR lab-rekvisisjon eller IHR røntgen-rekvisisjon fra listen (hva du har tilgang til avhenger av hvilken rolle du har).

4. Rekvirenten vil automatisk være pasientens fastlege, men du kan velge en annen lege fra listen om det er nødvendig.

5. Feltene for diagnose og journalnotat fylles automatisk inn. Dette er hentet fra det siste journalnotatet som er lagret på pasienten.

6. IHR åpnes, og du gjennomfører resten av rekvisisjonen derfra. Vi kopierer over pasientens fødselsnummer, navn, kjønn og alder. Inne i IHR har du mulighet til å hente inn notat fra journal.

Alle sendte rekvisisjoner for både lab og røntgen finner du under Mine sendte i Post-modulen. De vil også finnes under Post i pasientens journal.

Mottatte rekvisisjoner fra IHR

Svar på sendte rekvisisjoner vil automatisk komme inn i PatientSky:

Mottatte lab-resultater vises:

• I pasientens lab-oversikt

• I post-modulen

• I korrespondanse-fanen i journalen til pasienten.

Mottatte røntgensvar vises:

• I den løpende journalen til pasienten

• I post-modulen.

• I korrespondanse-fanen i journalen til pasienten