PatientSky - Help
Norsk 🇳🇴
⌃K
Links

Ordne excel-fil

Lær hvordan du strukturerer rapporter som er eksportert til Excel eller Numbers.
Dersom du eksporterer en rapport til Excel eller Numbers, kan filen ryddes i for å gjøre den lesevennlig. Det vil se forskjellig ut utfra hva slags datamaskin dere bruker.

Windows

For dere som har Windows åpnes eksporten i excel som en CSV-fil som er enkel å laste inn i diverse regnskapssystemer.
For at dataene skal vises som et vanlig excel-skjema må rapporten åpnes på en annen måte:
  • Klikk pÃ¥ Data oppe i verktøylinjen i excel, og pÃ¥ Fra tekst/CSV (se hvordan).
  • Finn filen fra din maskin, klikk pÃ¥ Importer (se hvordan).
  • Klikk sÃ¥ pÃ¥ Transformer data, og deretter Lukk og last inn øverst til venstre (se hvordan).
  • Bruk ogsÃ¥ excel til Ã¥ eventuelt legge sammen summene (se hvordan).

Mac

På Mac åpnes rapporten i numbers. For å summere gjør du slik:
Last modified 2yr ago