Åpningstider

Her kan du redigere åpningstidene som vises mot pasienten i app og på nett.

Åpningstider

Her finner du en oversikt over stengte dager og åpningstider på klinikken.

Stengte dager

Stengte dager indikerer hvilke dager klinikken skal holde stengt på. De dagene som er registrert her, påvirker Timeboken og Telefoni dersom klinikken har dette aktivert fra PasientSky. Pasienter vil ikke kunne bestille timer i Timeboken og vil komme til telefonsvar for stengt klinikk dersom de prøver å ringe inn til klinikken.

Importer norske helligdager

For å legge til de offentlige helligdagene i et år, velger du året du ønsker under nedtrekksfanen øverst til venstre. Klikk så på Importer norske helligdager nederst til venstre, og de offentlige helligdagene legges automatisk til i oversikten.

Legg til stengt dag

Skjermbilde%202017-05-11%20kl.%2009.42.43.png For å legge til en manuell stengt dag, for eksempel om klinikken skal holde stengt av andre grunner enn en offentlig helligdag, klikker du på Legg til stengedager. Skriv inn årsaken til at klinikken holder stengt, og velg dato. Klikk på Lagre og stengedagen legges til i oversiktsbildet.

For å redigere eller slette en stengt dag klikker du på /var/folders/8v/zxg71mg958zcsx3bqz0vyh_w0000gn/T/ui-24px-glyph-1_edit-72.png og /var/folders/8v/zxg71mg958zcsx3bqz0vyh_w0000gn/T/ui-64px-glyph-2_fat-remove.png.

Åpningstider

Åpningstider indikerer når klinikken vanligvis åpner og stenger. Disse åpningstidene vil vises i appen, pasientportalen og eventuelt på nettsiden, dersom klinikken har nettside fra oss.

Redigere åpningstider

Skjermbilde%202017-05-11%20kl.%2009.47.57.png For å redigere åpningstider aktiverer du dagen du ønsker å aktivere ved å huke av i rundingen under ukedagen. Skriv så inn når klinikken skal åpne, og når den stenger, ved å benytte Start og Slutt.

Skjermbilde%202017-05-11%20kl.%2009.50.19.png Dersom klinikken vanligvis holder stengt på onsdager, deaktiverer du onsdag fra listen, og denne dagen vil ikke vises i oversiktsbildet på appen, nettsiden eller pasientportalen. Merk at dette kun indikerer åpningstidene som informasjon til pasienter, og påvirker ikke modulene klinikken har aktivert. For å stenge telefonen og timeboken må du benytte Stengt dag.

Husk å klikke på Oppdater nede til venstre etter endringer er gjort.