Kundeliste

Kundelisten viser oversikt over selskaper og bedrifter med tilknytning til klinikken. Dette kan være blant annet forsikringsselskap eller forsikringsagenter, i tillegg til bedrifter dere legger til selv.

G√• til Klinikk og Kundeliste.‚Äč

Klinikkens kundeliste

Bedrifter

Bedrifter klinikken har som kunder kan legges til fra kundelisten eller direkte fra s√łkefeltet.

Legg til bedrift

I kundelisten, klikk Legg til ny bedrift. I s√łkefeltet, trykk pil ned og velg Ny bedrift.‚Äč

Legg til ny bedrift
  1. Fyll inn navnet til bedriften. Feltet har oppslag mot Br√łnn√łysundregisteret og vil s√łke etter det registrerte navnet basert p√• s√łket ditt. Dersom bedriften ikke er registrert, fyll ut i fritekst.

2. Fyll ut organisasjonsnummer. Dette fylles automatisk ut dersom du velger en bedrift fra listen i navne-feltet. Merk at det m√• v√¶re et registrert foretak i Br√łnn√łysund for at du skal kunne legge inn bedriften.

3. Legg til adresse. Dersom du har valgt en bedrift fra listen, vil fakturaadressen fra Br√łnn√łysund automatisk legges til i dette feltet.

4. Legg eventuelt til epost, kontaktperson, notat og telefonnummer.

5. Lagre.

Knytte pasient til bedrift

For √• enkelt fakturere bedrift p√• vegne av en pasient, kan pasienten knyttes til bedriften, og bedriften kan settes som standardbetaler for pasienten. Dette gj√łr at bedriften automatisk legges til som standardbetaler hver gang du oppretter et regningskort for den aktuelle pasienten.

Knytt pasient til bedrift
  1. P√• bedriftskortet, g√• til fanen pasienter. ‚Äč

2. Klikk Legg til pasient og velg pasient fra listen.

3. Huk av for å sette bedriften som standardbetaler for pasienten.

4. Velg hvilken adresse faktura skal sendes til.

5. Klikk Lagre.

Pasienten legges til i oversikten. Her kan du ogs√• legge til eller fjerne bedriften som standardbetaler. Dette kan ogs√• redigeres direkte p√• pasientkortet under Betaling og fakturering.‚Äč

Oversikt over pasienter tilknyttet bedriften

Les hvordan du oppretter regningskort til bedrift, eller pasient med bedrift som standardbetaler.