PatientSky - Help
Norsk 🇳🇴
Search…
⌃K
Links

Oversikt

Hjem

Når pasienten har logget inn i appen, vil de først se Hjem-siden.
Her får de en oversikt over:
  • Meldinger: Beskjeder og oppgaver pasienten mÃ¥ hÃ¥ndtere
  • Fremtidige timer: Oversikt over kommende timer
  • Betalinger: Oversikt over alle ubetalte regninger
Øverst har de mulighet til å raskt sette i gang timebestilling eller annen kommunikasjon med klinikken, eller søke etter en ny klinikk. De kan også søke etter klinikker fra forstørrelsesglasset.

Timer:

  • Antall timer i dag eller i tiden fremover vises i overskriften.
  • Maksimalt fem timer vises — pasienter kan se mer ved Ã¥ trykke pÃ¥ Se mer.
  • Tidligere timer er ikke vist i Hjem.
  • NÃ¥r det er 15 minutter til videokonsultasjonen starter, blir knappen “Start videokonsultasjon” tilgjengelig ved siden av timen.
Meldinger:
  • Antall uleste og Ã¥pne meldinger vises i overskriften.
  • Det vises maksimalt fire meldinger — pasienter kan se mer ved Ã¥ trykke pÃ¥ Se mer.

Innstillinger

​Fra Innstillinger har de mulighet til å administrere profilinnstillinger. De kan legge til/endre e-post addresse, telefonnummer og adresse.
Trenger de å endre lokalisering eller språk kan de også gjøre det.
Dersom pasientene har noen spørsmål til appen, så har de enkel tilgang til ofte stilte spørsmål, og muligheten til å ta kontakt med kundeservice.
De kan også lese retningslinjer for personvern, og eventuelt trekke samtykke og identifisering. Pasienten kan når som helst trekke samtykke. Merk at dersom samtykker trekkes, logges pasienten ut av appen, appen blir tilbakestilt, og dersom pasienten skal bruke appen igjen må de identifisere seg på nytt og godkjenne samtykket.
De kan slette kontoen sin i appen ved å klikke på Slett bruker. Dette innebærer at de trekker samtykket og blir logget ut av appen. Skal de fortsette å bruke appen må de logge inn og samtykke på nytt. Har pasienten oppsatte timer vil disse da bli synlige i appen igjen.
De kan også enkelt logge seg ut. For å logge seg inn igjen benytter de seg bare av den innloggingsmetoden de selv har valgt.
Merk at når det er oppdatering i innholdet knyttet til samtykke eller vilkårene våre må pasienten gi samtykke på nytt. Det er for at de nødvendige personopplysningene kan oppbevares for å legge til rette for kommunikasjon mellom pasient og de behandlingsinstitusjonene pasienten benytter.

Menylinjen

Fra menylinjen nederst kan pasientene navigere i appen.
Herfra har de tilgang til:
  • Betalinger: Oversikt over alle ubetalte og betalte regninger I Betalt fanen kan pasienten fÃ¥ mer informasjon om betaling ved Ã¥ klikke pÃ¥ knappen Last ned og deretter Kvittering. Da hentes kvitteringens detaljer opp i PDF fil (se hvordan).
  • Post: Oversikt over alle uleste og leste meldinger. Trykker for Ã¥ lese og eventuelt svare pÃ¥ meldingen om det er mulig.
  • Oppgaver: Oversikt over alle uferdige og fullførte oppgaver. Dette er oppgaver som klinikken gir til pasienter. Trykker for Ã¥ Ã¥pne og eventuelt fullføre en oppgave. Hvis behandleren fullfører en oppgave pÃ¥ vegne av en pasient, sÃ¥ vil ikke oppgaven flyttes til fanen “Arkiv” før appen er restartet.
  • Min kalender: Oversikt over alle kommende og tidligere timer (bÃ¥de vanlige og eventuelle videokonsultasjoner). Trykker for Ã¥ se mer informasjon om time.
Klikk deg videre til Bruk for å lære mer om de ulike mulighetene paientene har i appen.