Spirare

Spirare leverer utstyr til klinikker for å måle og analysere blant annet EKG, Spirometri og 24t blodtrykk. Du kan lese mer på hjemmesiden til Spirare her.

De har utviklet en toveis integrasjon til PatientSky, hvor du kan åpne Spirare fra PatientSky, jobbe i Spirare og sende resultatene tilbake i journalen.

Aktiver Spirare:

1. Ta kontakt med Spirare support for å oppdatere Spirare.

2. Kontakt PatientSky for å aktivere Spirare på din klinikk.

Spirare instalasjonen er kun tilgjengelig for Windows maskiner.

Hvordan bruke Spirare

Click on the action icon to use Spirare
  1. Søk opp og velg pasienten i PatientSky.

2. Åpne Spirare i PatientSky ved å klikke på action ikonet som vist ovenfor

Ved å åpne Spirare på denne måten vil resultat fra ECG, 24 timers BP og Spirometri lagres direkte i pasientens journal. De blir lagret som journalhendelser i PDf format.