Forsikring

Her kan du lære mer om vårt forsikringsmodul.

Med PatientSky Forsikringsmodul kan du enkelt sende EHF faktura til forsikringsselskapet, samtidig som pasienten kan betale egenadel med de eksisterende integrerte betalingsløsningene.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan sender jeg regning til forsikringselskapet? I vår forsikringsløsning sendes regningen til forsikringsselskapet når regningskortet opprettes hvis du har tatt EHF i bruk. Du kan lese mer om dette her.

Hvorfor får jeg ikke opp forsikringstakstene? For å få opp forsikringstakstene må du ha et gyldig forsikringskrav på takstkoder som er dekket av forsikringsavtalen. Pasienten må altså ha et gyldig forsikringskrav på datoen som regningskortet opprettes på, og avtalen din/klinikken mot forsikringsselskapet må dekke de takstene som forsikringskravet inneholder. Les hvordan du registrerer forsikringskrav her. I tillegg må du ha aktivert regnskapet for å ta i bruk forsikring. Les hvordan her.

Hvilken avtale burde jeg benytte? Dersom du har privat avtale og klinikken har egen avtale står du fritt til å velge den forsikringsavtalen du ønsker å benytte. Du velger hvilken avtale du ønsker å benytte ved å følge denne oppskriften her.

Hvorfor får jeg ikke hentet informasjon fra behandlernettverket? Før du får hentet informasjon mellom PatientSky og behandlernettverket, må du gi tilgang til dette på din profil i behandlernettverket. Les hvordan her.