Knytt takster mot timetyper

For å spare tid når du skal opprette regningskort til pasienten etter endt konsultasjon, kan du enkelt koble opp takster til timetypen.

Start med å gå til Timetyper under Timebok.

Velg den timetypen du ønsker å knytte takst til.

Velg de innstillingene du ønsker på timetypen, og gå til fanen Takster.

For at en eller flere takster skal legges til på regningskortene automatisk må du velge hvilken timebok takstkombinasjonene skal tilhøre. Dette gjøres for at ulike behandlere skal kunne velge sine egne takstkombinasjoner på samme timetype.

Klikk på Opprett til høyre for å knytte takster til timebøker.

Du kan flere flere takster ved å klikke på enter på tastaturet. Dersom du prøver å sette sammen takster som ikke er gyldig i forhold til reglene fra HELFO- vil du få opp en varsling.

Nå takstene er valgt vil du enkelt kunne opprette regningskort etter endt konsultasjon, og automatisk få opp takstene. Det vil også gjøres en sjekk for å se at regningskortet ikke har overlappende regningskort på valgt dato og tidspunkt.

Kytte takster mot gruppetimer