Opprett regnskap for behandler

Opprett nytt regnskap

For å kunne opprette regninger og ta betalt fra pasienter, må det først settes opp et felles regnskap for bedriften eller for hver behandler.

For å komme til Regnskap, gå til Økonomi i modulmenyen til venstre og velg Regnskap fra undermenyen. I oversiktsbildet finner du en oversikt over alle regnskapene som er opprettet hos klinikken.

For å opprette nytt regnskap, klikk Nytt regnskap.

Opprett nytt regnskap

Opprett eget regnskap for din bruker

Dersom du er den eneste som skal bruke ditt regnskap, kan du enkelt opprette dette.

Legg til deg selv som eier, og kall regnskapet det du ønsker. Vanligvis behandleren sitt navn.

Merk: Regnskapets navn må være unikt, også blant deaktiverte regnskap

Legg inn adresse som skal vises på pasientens faktura, og velg om det er privat eller offentlig drift under regnskapstype.

Legg så inn org.nummeret ditt + kontonummer.

Oppgjøret fra f.eks Helfo sendes til angitt kontonummer

Velg så om regnskapet skal være lukket, dvs: ingen andre enn de som settes opp i listen vil ha innsyn. Velg bra brukerlisten de som skal kunne fakturere eller se regnskapet.

Klinikkadministratorer har alltid innsyn i alle regnskap.

Hvem skal bruke regnskapet? Her angir du hvilke brukere på klinikken som skal benytte dette regnskapet. Her legger du altså inn deg selv, og eventuelt sekretærer som skal fakturere for deg.

Beskrivelse: Om man ønsker å dokumentere hvilken hensikt et regnskap har kan man legge til en beskrivende tekst til regnskapet. Dette kan være nyttig for å holde oversikt over hva de ulike regnskapene benyttes til internt.

Regnskapet burde se noe lignende dette ut: